NATURALNE, zdrowe jedzenie pozbawione konserwantów, ulepszaczy, chemicznych dodatków, nie przetworzone, przygotowane z najlepszychch produktów! Menu komponowane jest przez Szefa Kuchni w oparciu o zbilansowaną dietę, z wykorzystaniem głównie: warzyw, owoców, ziół, wartościowych tłuszczy, superfoods, w duchu LESS & BETTER MEAT (vege trend!)
Produkcja odbywa się w Experience Center, któremy orzyznany został certyfikat
Planet Friedly (nasze działania również za kulisami są proekologiczne) –
rozwiązania typu odnawialne źródła energii, ograniczające zużycie wody, pompy
ciepła, obecnośc powierzchni anybakteryjnej z folii ochronnej, nanotechnologia
oczysczania powietrza ELIX AIR, utrzymanie czystości w lokalu z uzyciem
ekologicznych środków do dezynfekcji powierzchni ESTETYKA holistyczne
podejście Save the Planet również do estetyki posiłków i dawania radości z
jedzenia (slow life): prostota, naturalność deco, ekologiczne rozwiązania,
podanie na świeżo, plating.
Zajmujemy się kompleksową orgaznicacją wydarzeń, posiadamy niezbędny
sprzęt, wyspecjalizowany team, bogatą bazę muzyków. Obsługujemy cateringi
zewnątrzne jak i wewnętrzne, organizowane w naszym lokalu, znajdującym się
w GH Posnania (I piętro obok Eobuwie).
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj.